Billede af erhvervsejendom hos Hvalsøgruppen Dragør.

Få et indblik i Hvalsøgruppens baggrund og virke

Hvalsøgruppen huser i dag over 160 virksomheder, hvoraf en stribe er Gazelle-virksomheder. Det dynamiske og fleksible erhvervsmiljø tiltrækker en bred vifte af virksomheder, der alle ser et erhvervslejemål hos Hvalsøgruppen som en ideel base.

Hvalsøgruppen er en del af Hvalsø Ejendomme A/S

De samlede aktiviteter omfatter ejendomsudvikling af bolig- og erhvervsejendomme, herunder erhvervsudlejning og erhvervsbyggeri, hvor vi især er kendt for at opføre det dynamiske erhvervsområde på A.P. Møllers Allé i Dragør.

Historien bag erhvervsområdet på A.P. Møllers Allé

Erhvervsområdet ved A.P. Møllers Allé i Dragør er etableret af Hvalsø Ejendomme i samarbejde med Dragør Kommune. Initiativtageren, Søren Hvalsø, foretog i perioden 1998-2003 et generationsskifte af sin BMW-forretning på Amager, hvorefter han valgte at investere i erhvervsarealer og -ejendomme. Et generationsskifte i Hvalsø Ejendomme er siden gennemført i 2012. Selskabet ejes idag af Sørens 3 børn med sønnen, Frederik Hvalsø, som adm. direktør. Helt fra starten har konceptet taget udgangspunkt i at tilbyde kontor- og lagerfaciliteter til primært iværksættere, der har brug for solide rammer og fleksible erhvervslokaler til at vækste og virke i. Ligeledes har det også været en essentiel del af konceptet at opbygge et fagligt stærkt miljø, hvor virksomhederne har kunnet sparre med hinanden.

Lokalområdet & Dragør by

Dragør by er i spadser-afstand fra A.P. Møllers Allé. Den smukke, gamle fiskerby med sit charmerende maritime miljø og den seværdige gamle bykerne ligger lige rundt om hjørnet. Havnen og de hyggelige brostensbelagte gader huser mange seværdigheder og gemmer på en perlerække af fine små restauranter og beværtninger.

Du kan læse mere om Dragør og byens seværdigheder på www.visitdragoer.dk eller på www.dragoer.dk.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at opleve det hele på egen hånd, og hvis din vej slår et smut forbi A.P. Møllers Allé, så giver vi med glæde en kop kaffe samt en rundvisning af vores moderne og alsidige erhvervslejemål.

Billede af Dragør by.

Vi kan se du bruger Internet Explorer

Internet Explorer er forældet og Microsoft leverer ikke længere sikkerhedsopdateringer til denne browser. Af denne grund understøtter vores hjemmeside ikke længere denne browser. Vi anbefaler på det kraftigste at installere en anden browser. For at kunne tilgå vores side, skal du anvende en anden browser.

Klik her for oversigt over browsere

E-mail: info@hvalsoegruppen.dk
Tlf: 26 16 14 80